Mar 11, 2012

Go Nutz!I am all into colors these days, the sun is finally peeking through the clouds, 
goodbye gloves, hello huge rings and colorful jewelry! I applied new patterns, 
some of them I even made myself! Big thanks to PeHaa for letting me use 
her beautiful patterns on my jewelry! :)

3 comments:

  1. Nisam skontala da si dodala nakit na ovaj post, tek sad ugledah, ali sam vidjela na deviantART-u ;) Kao što sam već rekla muzičke su so cute a, i ove sa tufnicama bijelim su ekstra. :)
    Može li se decoupage ljepilo stavljati na pečenu Fimo masu? Bojim se da ne izgrize masu, pa ode trud uzalud. I jel to ljepilo baš tečno ili je gelasto? Interesuje me da li se može koristiti kao ljepilo za metalne dijelove kad se stavlja na masu?
    Očekujem odgovor što prije :D

    ReplyDelete
  2. Hej!!! Hvala na komplimentima! Sto se ljepila ovog tice, on se i stavlja na vec pecenu masu, nisam ni probala drugacije jer ovo sto ja radim zahtijeva da mi je masa u cvrstom obliku tako da je mogu turpijati i jos malo doraditi prije nego sto nanesem pattern koji zelim i zalijepim ga. Ljepilo je tecno, pomalo kasasto, a susi transparentno sto je najbitnije. Malo podsjeca na Fimo tecnost koja se koristi za salvete. Za metalne dijelove, ne znam sad tacno na sta mislis...U sustini nije namjenjeno, nisam ni probala tako da ti ne mogu nista reci za to :) Hvala na pitanjima draga! :)

    ReplyDelete